Dan Općine Viškovo 2010

Filed under: Nogomet by: atomic

Dan opcine 2010Povodom Dana Općine Viškovo održan je tradicionalni turnir u malom nogometu u organizaciji Borca, a  na domaćem igralištu u Garićima. Vrijeme nas je poslužilo, raspoloženje je bilo odlično, fažol također…Slike koje govore više od tisuću riječi su u galeriji.

Borac (veterani) je propustio sjajnu priliku za ulaz u polufinale porazom od ekipe Men in Black, ali mladi pogon Borca nastupio je pod kodnim imenom Marčeji i osvajanjem turnira pokazao da Borac ima sjajnu budućnost. Čestitke dečkima!

Koristimo ovu priliku da se zahvalimo svim sudionicima na pravom sportskom ponašanju, a posebna zahvala ide ekipama Kastva i Cernika koji su se odazvali pozivu i učinili ovaj turnir interopćinskim :). Na kraju se moramo zahvaliti Općini Viškovo na sponzorstvu bez kojega turnir ne bi bilo moguće organizirati na ovoj razini.

Konačni rezultati:

 1. Marčeji
 2. Bar2000
 3. Kastav
 4. Men in Black

Igrač turnira: Joško Valenčić (Marčeji)

Najbolji strijelac:  Alen Rašpolić (Kastav)


14 Odgovora to “Dan Općine Viškovo 2010”

 1. Robi Says:

  Predsjedniče,
  hoćemo li o tome koliko je tko pojeo fažola.. (Tu si u prvoj postavi Borca). I jos nešto – Obavijest srodnim organizacijama: Predsjednik je na račun kluba častio igrače bezalkoholnim pivom – nije pomoglo… rezultat je svejedno izostao!

 2. El Presidente Says:

  Predsjednik je pojeo tri (brojkom 3), ponavljam tri tanjura fažola cijeli dan i to je nepobitna činjenica, bez obzira na zle jezike 🙂 :). A sto se tiče pive…na greškama se uči, drugi put će svaki igrač prije tekme dobiti pivu (pravu), možda nam i pomogne, iako sumnjam… 🙂
  Skoro bi potegnuo priču o treneru, ali neću… 🙂

 3. Peta Says:

  Bilo je super na turniru, samo da još i Borac počne bolje igrat 🙂 Svaka cast Marceji!

 4. Trener Says:

  Opet se proziva trener…
  Protivnici su snimili sve naše akcije i onemogućili našu tečnu pas igru. A još su igrali i flastera na Binotu.. Stajali smo daleko od protivničkih igrača.. U svojim redovima nismo imali raspoloženih pojedinaca. Sudački kriterij nam nije odgovarao. Muče nas ozljede igrača i neki nisu prošli kompletne zimske pripreme. Igrači nisu primili plaće i dnevnice još od Marčejskog Dana 2006. Vulkanski pepeo je taman stigao do Garića…
  Jel’ treba još?

 5. El Presidente Says:

  Izlike, same izlike…

 6. onaj koji se slaže Says:

  sa trenerom!!!Mislim da je previše toga bilo protiv Borca.A ni predsjednik nije pomogao….dok su igrači ginuli na terenu,jednim su okom morali paziti da im el presidente ne satare sav fažol……mislim stvarno,6(šest)porcija!CCCCC!!!

 7. El Presidente Says:

  Ne sudi mene po sebi 🙂

 8. Ozlojeđeni navijač Says:

  Ma mislim stvarno, šta je ono na turniru najbolje što Borac može! Ja se sjećam Borca koji je osvajao trofeje, a sad me sram priznati da sam iz Garića, a kamo li da se pojavim na garićkom stadionu. Igrači samo misle na plaću, valjda im je i prežestok ritam jedamput tjedno pa su preumorni. Sramota! Treba ih sve potjerat i dat juniorima da igraju. Neka se ugledaju malo na Marčeje!!!

 9. Brat od ozlojeđenog navijača Says:

  Slažem se sa ovim gore, neka se svi ugledaju na trenera ekipe npr.!
  A ništa, čekamo Marčejski Dan i na obranu Šekijeve titule najispijača pive titule od lani (prave op.a.-za prezidenttea). On jedini osvaja trofeje u Borcu!

 10. šeki Says:

  ove godine napadam titulu najispijača Buketove rakije ….pivo me više ne zadovoljava !!!
  A što se igre Borca tiče.rekao bih samo ovo…..kakvi smo penzioneri,dobro smo i igrali 😉

 11. luce Says:

  ooo borci… pozdrav iz Marčeji crew-a !!!

 12. luce Says:

  btw. sviđa mi se stranica!

 13. atomic Says:

  Hvala Luce! Da te izvijestim da si službeno prvi registrirani user, za nagradu dobijaš sok (moramo te čuvati) 🙂

 14. igor Says:

  Samo da se obratim svim ozlojeđenim navijačima s kojom riječi utjehe: prikazana igra je bila rezultat nesretnog ždrijeba. Da su nam sve utakmice kojim slučajem bile nakon serviranja fažola, uopće ne sumnjam da bi osvojili novi pokal. To je zorno prikazala zadnja utakmica u skupini.

Komentirajte!

You must be logged in to post a comment.