Borba protiv spama

Filed under: Razno by: atomic

U posljednje vrijeme smo suočeni sa komentarima na postove  koji su strojno generirani (spam) i služe samo da ometaju pošten narod. Iz tog razloga uvodimo novi način komentiranja, odnosno komentiranje samo za registrirane korisnike.
Registracija korisnika je jednostavna, potrebno je kliknuti na link “Register”, upisati željeno korisničko ime (username) i valjanu e-mail adresu na koju ćete dobiti privremenu lozinku i link na kojemu se možete logirati na svoje administrativne stranice. Nakon toga vam preostaje samo da po želji upišete dodatne podatke o sebi (npr. nadimak koji će se prikazati uz komentare), vratite se na početnu stranicu i to je to!

Ukoliko koliko ponovno poželite ostaviti komentar na neki post (a poželiti ćete 🙂 ),  korak prije komentiranja biti će vam jednostavni unos korisnički podataka (link “Log In”).

Registracija vam, osim mogućnosti komentiranja postova donosi još jednu pogodnost, a to je slanje privatnih poruka registriranim korisnicima. Unutar vaših administrativnih stranica naći ćete menu Messages, unutar kojega imate mogućnost pregleda svojih privatnih poruka (Inbox), pregleda poslanih poruka (Outbox) kao i slanje poruka registriranim korisnicima (Send).  Uživajte!

U slučaju bilo kakvih problema, slobodno nas kontaktirajte. Hvala.

BoracWebTeam

3 Odgovora to “Borba protiv spama”

 1. hans Says:

  Dvije stvari mrzim najviše na svijetu: 1. kad mi neko poskrivećki ključem ogrebe auto 2. kad neko spama omiljenu mi stranicu. I za kraj imam samo nešto za dodati:

  LuxuryWatches at Cheap $185: CartierRolexIWC, Dior, Bvlgari, Audemars Piguet, Oris, Longines, Ebel, Panerai gpbq 45n7

  http://wateragain.com

  * oRolexDatejusts
  * oRolexSports
  * A Lange & Sohne
  * Aigner
  * Alain Silberstein
  * Audemars Piguet
  * Breitling
  * Bvlgari

 2. atomic Says:

  Drago mi je da je svima sve jasno…ok,skoro svima.. 🙂

 3. robi Says:

  Jesi siguran da je to spam kad ti salju : “enlarge your penis” ili “viagra for sale ” itd itd..
  Samo pitam, nisam vidio ja nikakav spam!

Komentirajte!

You must be logged in to post a comment.