Fuliri – 3. kolo

Filed under: Nogomet by: atomic

FuliriBorac Garići – Luka Rijeka 2:2. Utakmica u kojoj obje ekipe žale za 2 boda pa je neriješeno očito najrealniji ishod. Ovim remijem zaustavljen je naš “mini” pobjednički niz (3 pobjede; PU PGŽ, Plodine, UVA Autotrolej). Dojam je da je za nešto više od boda nedostajalo agresivnosti i trke. Strijelci za ekipu bili su R. Pešić i Skorić. Borac je i dalje vodeći u skupini sa 7 bodova.
Slijedeci vikend je slobodan.

Ekskluzivno, samo za portal boracdotkom izjavili su:

Robi P. (voditelj ekipe Borca): Znam da iz saveza kažnjavaju komentiranje sudaca, ali ne mogu ne primjetiti da nam nisu suđena 4 penala, a drugi protivnički pogodak je bio iz čistog offside-a. Meni je najviše žao ovih mladih dečki…

Hans J. (igrač): Što reći nakon ovakve utakmice, ništa…, idemo na hamburger u Zonu!,

Šegi S. (objektivni gledatelj): Trebali smo im uvaliti 6 komada…

Igrač Luke (s brojem 5): Poništili su nam regularni pogodak kod rezultata 2:1 za nas i još se žale, ccc!

Slučajni Prolaznik: Da Borac Garići?! Koji su to? Kakva je to liga?? Jel’ i to na teret poreznih obveznika?

6 Odgovora to “Fuliri – 3. kolo”

 1. igor Says:

  Samo da znate; pricao sam sa par skauta u Lisabonu i rekli su da pomno prate igrace iz Borca. Imaju na piku dva-tri borca i preferiraju igrace koji dobro znaju igrati petom. Samo sam htio upozoriti upravu da ne upadne u zamku rasprodaje igraca sad kad stvaramo europsku momcad.

 2. robi Says:

  Dobro da si nas upozorio na vrijeme! Moramo povisiti odštetni zahtjev za ove što znaju petom na barem 2 gajbe!
  Ne smije nam se ponoviti slučaj Džeko; kad smo ga prodali u Folkcwagenn za pola gajbe da bi na kraju Englezi dali Švabama za njega Kilkenny, većinski paket Guiness-a i dio Wales-a!
  Htjeli su im još dati gratis i princa Charlesa pa su ovi rekli dosta…

 3. robi Says:

  Ej i još nešto brale kad si već u na Pirenejskom poluotoku. Ako sretneš Mourinha kad svrati u svoju pradomovinu, reci mu da ne zove više! Pa dobro koliko puta tom čovjeku treba reć’ da ne želimo prijateljsku sa Realom! Nemamo termina , a ne mo’š sad doć sa B postavom. Nije u redu!

 4. igor Says:

  Ma ne znam da li cu ti moci pomoci. Navalio je i na mene da potpisem za Real. Kaze da mu treba jedan s pobjednickim mentalitetom, igrac kakav izlazi iz Borceve skole nogometa. Nikako ga se rijesit!

 5. robi Says:

  Upornog li tipa a? Nije ni čudo da je uspio u životu!

 6. atomic Says:

  morati cemo mu poslati sluzbeni dopis da nam pusti igrace na miru… 🙂

Komentirajte!

You must be logged in to post a comment.