Snježnik 2011

Filed under: Planinarenje by: atomic

Snježnik 2011Napokon nam je stiglo proljeće i vrijeme za nove avanture planinarske sekcije Borca. Ovaj put smo se odlučili za lagano zagrijavanje, odnosno osvajanje Snježnika. Krenuli smo sa Platka, a kad smo osvojili Snježnik odlučili smo nastaviti prema Guslici na kojoj se nalazi stara JNA instalacija. Kružnom stazom vratili smo se na Platak, naše polazište. Vrijeme prekrasno, snijega taman toliko za kvalitetno sanjkanje bez pomagala. Svi su ostali živi i zdravi, iako je bilo gusto za neke članove koji su poslovično skloni ekcesnim ponašanjima :). Avanture se nastavljaju uskoro, primamo prijedloge za nove izlete! Slike kao i uvijek možete pogledati u galeriji.

7 Odgovora to “Snježnik 2011”

 1. igor Says:

  Cini se da vam je bilo super. Steta sto nisam bio tamo, ali u pravom borcevom duhu, to me nije sprijecilo da i ja planinarim ovaj vikend. Uzverao sam se na Bairro Alto (blago poviseni dio Lisabona poznat po velikoj koncentraciji barova po cetvornom metru). Mozda je meni malo pomogla zicara, ali svejedno nije bilo lako. Uglavnom, ekspedicija je ostvarila cilj – pronadeno je mjesto gdje pola litre tocene kosta euro i 25 centi, he he:)

 2. zanamari Says:

  igore sta ne pises ti doktorat dolje

 3. seki Says:

  Bilo je super,mogli bi to ubrzo ponoviti.A ti Igore,sjedni na žičaru,pa dođi do nas 😉

 4. igor Says:

  Pa pisem doktorat radnim danom, ali to ne znaci da ne mogu dati svoj doprinos planinarskoj sekciji Borca vikendom.
  Seki, imam ja bolju ideju; dodjite svi vi ovamo na moje brdo. Mozda i nije neki problem popeti se gore, ali je prilicno tesko poslije spustiti se dolje u pet ujutro.

 5. seki Says:

  ma dole ćemo se skotrljati 😉

 6. atomic Says:

  Na Snježniku smo demonstrirali tehnike spuštanja bez pomagala, tako da nije problem 🙂

 7. Želja Says:

  kAĆEMO PONOVO NEGDJE?

Komentirajte!

You must be logged in to post a comment.