Vaterpolo atrakcija

Filed under: Ostali sportovi by: atomic

Vaterpolo21.7. netom nakon nevere na Kvarneru, Borac iz Garića prvi put je odigrao vaterpolo utakmicu. Protivnik je bila selekcija Elektro radione-Viktor Lenac. Premijera je bila uspješna za Borac, ostvarena je pobjeda 11:8. Druga utakmica (lagano isforsirana, ali trebalo je dati protivniku šansu za revanš) je završila porazom 5:6. Igralo se 4 protiv 4, na jedan gol, do 11 bez pauze (dobro ajde, dvaput smo kraće predahnuli). Veliki užitak igranja prevagnuo je nad velikim naporom ovog sporta pa su načelno dogovoreni novi susreti na Žurkovu.

P.S. Pozdrav kapetanu ekipe VL-ER, Z.D. uz pjesmu “I proplakat će zora(n)”.

5 Odgovora to “Vaterpolo atrakcija”

 1. robi Says:

  Dolazeći na posao sutradan pojedinci iz protivničke ekipe su počeli teško huliti na našu pobjedu (čistu kao suza). Da smo ih istukli, da je bio naš golman itd… Poručujem im ; Nije sramota izgubit od boljeg!

 2. viktor Says:

  Da je došlo do nekog nesporazuma vidi se iz komentara povrh ovoga..
  Naime takozvani klub Borac iz Garića (prljavi igraju prljavo ), prljavom igrom je došao do teške pobjede, ozljedivši dvojicu ključnih igrača.
  U žaru borbe je došlo do teške ozljede oka, te čela kod igrača Viktor Lenca, te taj dvojac nije mogao nastavit igrati punim žarom..
  Da ne komentiramo više, dovoljno je još reći da je na golu branio igrač iz Borca iz Garića te se igralo sa njihovom domaćom loptom ( početna prednost od 5 golova).

 3. viktor Says:

  Šparogaši, ili ti ga tzv. berači šparoga iz garićkih šuma, su pokazali svoje pravo lice! Da ne duljim bez veze, dovoljno je spomenuti da njihov kapetan (čitaj R.P.) ima nadimak Pipo (čuveni Filipe Inzagi, samo je ovaj klon još i nadograđen), i da mu je smisao igre zajebati i izhuliti protivnika!! Oprostite na ružnim riječima, ali morao sam izbaciti ovaj gnjev iz sebe!
  Šta reć, nego da je pravda na kraju ipak zadovoljena i da je bolji pobijedio!! U teškom i tvrdom finišu JEDINE prave i poštene utakmice (koliko-toliko sa “Borčeve” strane, jer su teško ozljedili dva naša igrača), radnik iz Lenca je ipak zasluženo pobijedio (6:5) i pehar odnio kući!
  P.S. Željno iščekujemo naš sljedeći dvoboj i novu slatku i POŠTENU pobjedu!!
  …ja u škveru radim, nije loša plaća, potopit ću ja svakog garićkog igrača (jebača)…

 4. atomic Says:

  11:8…

 5. viktor Says:

  09.09.2011. petak….
  9:11!!!
  Veliki preokret lenčeve ekipe. Sa 9:8 za Borac Banja Luka, ups, oprostite Garići, do konačnih 11:9 za Viktora!!
  Eeeto, toliko…

Komentirajte!

You must be logged in to post a comment.