Promjene u udruzi

Filed under: Razno by: robi

Dana  9.11.2012. održana je izborna  skupština udruge pa se javnost obavještava o najvažnijim zaključcima donesenim na spomenutom skupu.

Prihvaćena je ostavka dosadašnjeg predsjednika udruge Arsena Tomića, koji zbog odsutnosti nije u mogućnosti obavljati funkciju (Niti preko skype-a).  Dosadašnji tajnik Silvio Šekulja izabran je na čelno mjesto udruge za period od sljedeće 4 godine (So help him God). Smijenjen je i dosadašnji potpredsjednik Željko Škovrlj te drugi čovjek udruge postaje Mario Marčelja. Trećim članom  uprave , odn. tajnikom je imenovan Robert Pešić.

Još malo o kadroviranju. Pošto  se  zbog promjene u vodstvu  mora mijenjati i statut udruge, prilika je bila da se naprave i druge promjene,  tako je ustoličen izvršni odbor udruge. To je interno, savjetodavno tijelo skupštine i predsjedništva, koje ima za cilj potaknuti i razvijati djelatnosti udruge definirane statutom.  Sretno izabrani dobitnici ove prestižne funkcije su redom: Tomislav Jugo, Igor Pešić, Ivan Herljević, Sanjin Šegulja i Joško Valenčić.

U okviru poslovanja još i vijest je da smo poslali u povijest naš jedini bankovni račun, koji je gomilao gubitke u velikim postocima naših prihoda pa upozorenje svim investitorima koji su mislili ulagati u našu udrugu da preusmjere sredstva drugdje. Npr.  neka pare jednostavno spiskaju!

Nakon svih ovih godina (skoro pa 6) stižu nove boračke uniforme! Novi dresovi će biti u vlasništvu udruge i dodijeljivati će se uoči turnira i utakmica te će se isti po završetku, u roku od 8 dana, oprani i speglani , vraćati voditelju!  Bijelo mijenjamo crnim, sa malo žutoga, a novost je da ćemo najvjerojatnije pridonositi promidžbi dva potencijalna sponzora, koji bi financirali tisak. Dakle nogometaši, nismo vas lupili po džepu!

Inicijativa novog predsjednika je da opet (kao nekada…) organiziramo jedan turnir u Garićima,  sljedeće godine. Ako miomirisi s obližnjeg deponija dozvole, naravno!  “Garićki stadion” je pod rekonstrukcijom i nadamo se da će radovi biti okončani do kraja godine.

Keep on fighting! Boh i se i hvala na…!

 

 

Jedan odgovor to “Promjene u udruzi”

  1. igor Says:

    Dajemo novoj vladi 100 dana mira.

Komentirajte!

You must be logged in to post a comment.