FUNBOX

Na kavici s predsjednikom

Na kavici s predsjednikom udruge, Arsenom Tomićem, raspravlja se o aktualnostima unutar udruge. Alkohol je strogo zabranjen. Članove najčešće zanima gdje su utrošena sredstva kluba, povišica, pojačanja, dilema prijaviti se u intertoto kup ili ne, izgradnja novog stadiona, poskupljenje naftnih deriv ata, tečaj jena, što je s Mišom Kovačem i sl.

predsjednik


Plati mu g e mišt

Članovi udruge sudjeluju u humanitarnoj akciji “Plati mu gemišt!”. Nakon pada Berlinskog Zida I komunizma, rata , privatizacije, globalizacije , recesije i stezanja remena mnogi nažalost nemaju ni za jedan gemišt od 2 dcl. Upravo toj najugroženijoj skupini , često zanemarenoj u javnosti, pomaže ova udruga povremenim pokrivanjem troškova.

Dajmo da piju


Akcija Marišćina

U sportsko-estradnom spektaklu “Spasimo deponije od širenja amazonskih i garićkih

šuma” održanom u Rio de Janeiru, odigrana je nogometna utakmica između ekipe “Marišćina”Viškovo i “Favela Angelsa” iz Rija. Za Marišćinu je gotovo u cijelosti nastupao “Borac” iz Garića i uvjerljivo trijumfirao, kako u golovima tako i u broju deponija po kvadratnom metru. Napomena za nadležne; samo nam još jedan deponij nakon “Marišćine” fali za ulaz u Guinessovu knjigu pa prionite poslu… Ima lokacija, veliko je Viškovo…

Borac VS Flamengo


Kilimandžaro

Redovite visinske pripreme Borca iz Garića održavaju se na Kilimandžaru. Ljubazni domaćini iz plemena Hutu uvijek se pobrinu da našim igračima ne fali ništa te se mogu u potpunosti posvetiti treningu kako bi se što bolje pripremili za još jednu napornu sezonu.

Kilimnadžaro


Globalno zahlađenje

Globalno zahlađenje je problem o kojem se malo govori, što nije na sreću slučaj i sa članovima Borca! Smrznute pive, poledice na cesti, tuča, pojava ledenog čaja, zahlađenje u odnosima Hrvatske i Slovenije, migracije patuljastih pingvina samo su neke od posljedica ovog problema. Tražimo izmjenu Kyoto protokola!

led


Aktivno sudjelovanje u rješenju bliskoistočne krize

Prilikom bliskoistočne turneje Borca iz Garića susreli smo se s iranskim predsjednikom Ahmedom Nedžadom. Nedžotu je tom prilikom poznati fizičar Igor objasnio procese fizije i fuzije te upozorio na pogubnosti nestručnog rukovanja rascjepanim atomima, na što je dotični rekao da će imati te savjete u vidu nakon otvorenja 38 nuklearnih postrojenja u njegovoj zemlji. Odigrana je prijateljska utakmica protiv izabrane selekcije islamskih fundamentalista. Nedžotu je poklonjen dres na što je rekao da će s ponosom nositi grb Borca na srcu.

ahmed